23 Nisan 2012 Pazartesi

23 Nisan mesajımdır :)

Günün anlam ve önemine dair uzun ve sıkıcı konuşma bir konuşma yapmayacağım merak etmeyin;onlar lise yıllarında kaldı :) ha bazen keşke hala olsaydı demiyor değilim,artık ne bayramlarımız önemseniyor ne de belli ana değerlerimiz. Yalnız sizlerden ricam;bu günün anlamına uygun olarak kendilerine bir bayram armağan edilmemiş,bizler kadar şanslı olmayan diğer çocuklar için UNICEF TURKIYE sayfasını ziyaret etmeniz ve imkanlarınız dahilinde buradan ufak hediyeler,kartlar alarak bir katkıda bulunmanızdır.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bütün çocuklara ve benim gibi kendini hala çocuk hissedenlere kutlu olmasını dileyerek bugüne özel,rengarenk ojelerime geçiyorum ;)
Geçen hafta claire's da bulduğum bu mat seti gördüğüm anda saniye tereddüt etmeden çantaya attım ve gerçekten mükemmel bir karar verdiğimi sürünce anladım.


Fırçalar şişelerin ufak olması nedeniyle ufak tabi biraz,ama sürüm konusunda ciddi sorun yaşanmıyor,eğer çizgi oluşturmadan sürebildiyseniz tek kat yeterli oluyor,görsellerde tek kat var sadece ;) Kuruma hızı da oldukça iyi. Birbirinden mükemmel 5 rengin yanında parlatıcı gibi bir oje de var ama seri mat olduğu için kesinlikle bu da parlatmıyor,sadece koruyucu görevi görüyor,tırnaklarımda da var zaten ;)
Her şeyden ötesi,en güzeli bu rengarenk görüntü :) Bakmaya doyamıyorum.
Sizlere iyi seyirler ;)



8 yorum:

  1. Çok güzelmiş renkleri.Genelde bu renkteki ojeler tek katta şişede durduğu gibi durmuyor ama bunlar gayet başarılı bu konuda güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle her açıdan mükemmel,kuruması rengini vermesi ve matlığı =) mutlaka dene derim ;)

      Sil
  2. Ayyy bu ojelerin guzelligi neee:)
    Yorumun icin tesekkurler canimm
    Sevgierr:)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel aynı bonibon gibi görünüyorlar :D
    bu arada takipteyim bana da beklerim
    http://coralsfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. parlatıcı değil, matlaştırıcı o tek oje de:) çok da kullanışlı, iyi olmuş ekledikleri. blogunuz çok güzel, kolay gelsin...

    YanıtlaSil